Visszaszámlálás

Category: Iskola

A József Attila Alapiskola értesíti a Kedves Tanulókat és a Tisztelt Szülőket, hogy a 2016/2017-es tanév  ünnepélyes  megnyitójára  2016 szeptember 5-én /hétfőn/ 10,00 órától kerül sor. Mindenkit sok szeretettel várunk!

 

 
Category: Iskola

Iskolánk tanulói idén is bekapcsolódtak a Katedra folyóirat által meghirdetett Irodalomversenybe. A verseny nem titkolt célja az volt, hogy a gyerekek megszeressék az olvasást, a könyveket, bővítsék szókincsüket, s megnyíljon számunkra a fantázia birodalma. A megmérettetés két nagy részből tevődött össze. Az első részben, 5 fordulón keresztül, a levelezős versenyben igényes feladatokat oldottunk meg. A legjobb 15 csapat kapott meghívót az országos döntőre, mely Dunaszerdahelyen zajlott. Felső tagozatos diákjaink két kategóriában küzdöttek. Az 5.-6. évfolyam alkotta az első, a 7.-8.-9. évfolyam a második kategóriát. Iskolánk mind a két kategóriában beküzdötte magát az országos döntőbe. 
Az első kategóriát az "IRODALOM- TENGER KALÓZAI" képviselték, s ők az országos versenyen a megtisztelő 3. helyezést érték el. Név szerint: Noémi Bugár, Nagy Ferenc Márk, Bazso Szabi
A második kategóriában két csapatunk is országos döntős volt. Az "OKOSKÁK" (Viktoria FöldesÁkos VéghSzajkó Alex) csapata, nagy örömünkre, a 2. helyet szerezte meg. 
Az "ARANYECSET" csapatunk (Bozsenyik VanessaRita MatejkaEszter Heizer) is nagyon szépen szerepelt, s méltón képviselte iskolánkat.
Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a tanító nénik munkáját.
Büszkék vagyunk rájuk!

 
Category: Iskola

Iskolánkban minden évben megemlékezünk a Föld napjáról. Idén egy új projekter rukkolt elő Gajdoschík Tímea tanító néni: csináljunk a "semmiből valamit", vagyis újrahasznosításra ösztönzött bennünket. Minden osztály nagy-nagy lelkesedéssel vetette bele magát a munkába. Voltak, akik önállóan neveztek be a versenybe, ők 40 voltak. Az osztályok közül mindenki ötletesebbnél ötletesebb dolgot készített. Az alsó tagozaton a 3. osztály munkáját találta a zsűri legjobbnak, ők pizzautalványt kaptak. A felső tagozatosok közül a 7. osztály bizonyult a legkreatívabban, ők igazgatói szabadnapot kaptak.
Mindenkinek nagy-nagy köszönettel tartozunk és gratulálunk a nyerteseknek.

 
Category: Iskola

Iskolánk névadójának, József Attilának tiszteletére immár 11. alkalommal ünnepi műsorral készültek lelkes tanulóink. Koszorúzással tisztelegtünk a nagy költő előtt.
Az ünnepi műsort Rigó Bianka szavalata nyitotta meg. Őt az igazgató úr ünnepi beszéde követte, majd iskolánk gyermekkórusa varázsolt el bennünket. A felső tagozatot az irodalmi színpad képviselte. Ezúttal József Attila életét és munkásságát elevenítették meg a "színpadon". Utána Korpás Éva, Madarász András és Sipos Dávid gyermekkoncertje következett. Szeretettel fogadtuk őket és nagy tapssal jutalmaztuk az előadásokat.

 

Page 1 of 22

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Naptár

loader

Közelgő események

Oct
28

2016.October.28 - 2016.October.31

Fotogaléria