Written by Super User

A diákok száma:         óvoda:             58

                                   alsó tagozat:     72

                                   felső tagozat:  106

Összesen:                                           236 tanuló

Az osztályok száma:                          10+3

Diákjaink legtöbbje a községből van, de a környező falvakból is, Csallóközkürt és Felsővámos, érkeznek hozzánk diákok, mint gyűjtő iskolába.

Tantestületünk 24 tagú – 19 nő és 5 férfi, ebből 4 tanerőnk óraadó, 4 asszisztens pedagógus.

Klasszikus osztálytermünk 11 van, szaktantermünk 6:        

-          interaktív szaktanterem

-          informatika terem

-          multimediális terem

-          nyelvi osztó

-          kémiai szaktanterem

-          fejlesztő szoba

-          kézműves terem

Két külön épületben helyezkedik el az alsó és felső tagozat, így két tantestületi szobánk van, egy konferenciatermünk, könyvtár, tornaterem és sportpálya.

Nagy hangsúlyt fektetünk tantermeink karbantartására, külalakjára. Rendszeresen kifestetjük az osztálytermeket, kijavítjuk a keletkezett károkat. Mindez – saját forrás hiányában – a szülők anyagi ill. a községi hivatal  támogatásával történik. Az iskola mindkét épületének folyosóján faliújságok tudósítanak az iskolai eseményekről, eredményekről. Iskolaépületünk 50 éves fennállásának történetét valamint legsikeresebb diákjaink fényképeit állandó faliújság mutatja be.

Az iskola egész területén olyan körülményeket alakítottunk ki, melyek az oktatási-nevelési munkát teljes mértékben segítik. Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonsági előírások ismertetésére és betartatására úgy a diákok, mint a pedagógusok és alkalmazottak részéről. Baleset-megelőzést biztosító tájékoztató hangzik el a szaktantermek biztonságos használatáról valamint a közös iskolai akciók előtt is.

Iskolánk a járás nagy iskolái közé tartozik. Elsődleges feladatunk a továbbtanulásra való felkészítés, a tehetséggondozás és a hagyományápolás.

Naptár

loader

Közelgő események

No events found

Fotogaléria